MUNTENEGRU, Albania

  • MUNTENEGRU, Albania

Servicii incluse in oferta

-transport cu autocar climatizat, clasificat 2 -4*;
-4cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 -3*;
-vizita in Canionul TARA, Fiordul Boka Kotorska si Sofia;
-ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

Tarife

Plecare in data Tarif
29.04.2017 235.00 EUR

Oferta nu include

-intrarile la obiectivele turistice(inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personal. REZERVA ACUM

Suplimente

Loc în cameră DBL:235€
Supl. SINGLE:85€

Reduceri

Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la reduceri de pana la 25% acordate la circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

REZERVA ACUM

Ziua 1

BUCUREŞTI -BELGRAD (795 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti,de la Autogara Christian Tour, Calea Griviţeinr.158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Seara sosire la Belgrad. Începem turul de oraş cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Prinţesei Ljubice şi artera pietonală Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.

Ziua 2

BELGRAD-Canionul TARA–PODGORICA-CETINJE (550 km)
Mic dejun. Traversăm Serbia, apoi Muntenegru pentru a admira peisajele copleşitoare din Canionul Tara, al doilea după Marele Canion din Statele Unite. Străbătând apoi capitala Muntenegrului -Podgorica, vom ajunge pentru cazare la Cetinje, capitala istorică a ţării.

Ziua 3

CETINJE-Fiordul BOKA Kotorska–DUBROVNIK-Cetinje (280 km)
Mic dejun. După un scurt tur de oraş în Cetinje, deplasare spre Boka Kotorska (cel mai sudic fiord din Europa), apoi spre Dubrovnik -"Perla Adriaticii”, unde vom admira Biserica Franciscană (care conţine o farmacie din sec. al XIV-lea), Palatul Rectordin 1441 şi zidurile oraşului medieval (sec. XI -XVII). Timp liber în Dubrovnik. Întoarcere pentru cazare la Cetinje.

Ziua 4

Cetinje–DURES–TIRANA-SKOPIE (540 km)
Mic dejun. Începem traversarea Albaniei şi vizităm Durres, al doilea oraş ca importanţă al ţării: Fortăreaţa (sec. 6 AD.), amfiteatrul roman şi Palatul regelui Zugo. Continuăm cu vizitarea capitaleiTirana, unde admirăm Moscheea Ethem Bey, Piaţa Skandenberg, Muzeullui Enver Hoxha. Seara sosire şi cazare la Skopje.

Ziua 5

SKOPJE–SOFIA-Bucureşti (590 km)
Mic dejun. Vizită în capitala Macedoniei: Fortăreaţa Bizantină, Podul din perioada Otomană, Piaţa cu Statuia lui Alexandru Macedon, casa memorială a Maicii Theresa. Plecare spre Bucureşti, cu tranzitarea Bulgariei. Scurt tur de oraş în Sofia, cu oprire la impunătoarea Catedrală Alexander Nevsky. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

REZERVA ACUM
Oferte noi de Circuite
 

Lacul Sfanta Ana

Pret de la: 60.00 €

BULGARIA

Pret de la: 65.00 €

Pestera Ursilor

Pret de la: 90.00 €

BELGRAD – TIMISOARA

Pret de la: 95.00 €

Cernauti

Pret de la: 95.00 €

Ghetarul Scarisoara

Pret de la: 95.00 €

PARALIA KATERINI–Perla Marii Egee, statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur

Pret de la: 130.00 €

Toata BULGARIA

Pret de la: 135.00 €