Hotel Aliki - 4*
Lefkada, Grecia

Descriere Hotel Aliki - 4*

Hotelul este situat la 100 distanță față de plajă. Plaja este cu nisip și pietricele. Plaja este publică, umbreluțele și șezlong-urile sunt contra cost, aprox. 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrela).
Hotelul Aliki este situat pe colina cu același nume din zona Nikiana, la malul mării, într-o zonă liniștită, oferind privelişti impresionante spre mare și insulele din apropiere. Se află la 10 km de Lefkada Town, 4 km de staţiunea Nidri şi 1 km de satul Nikiana.

Facilitati Hotel Aliki - 4*

Hotelul Aliki a fost construit în 1996, este o afacere de familie și oferă servicii demne de ospitalitatea grecească. Hotelul pune la dispoziția turiștilor facilități precum: recepție, restaurant, bar, room service, acces internet Wi-Fi, lift, serviciu de închiriere mașini, acces pentru persoane cu dizabilități, grădină frumos amenajată, piscină şi parcare. Nu se acceptă animale de companie.

Camere Hotel Aliki - 4*

Hotelul dispune de 23 de camere recent renovate, ce au în dotare TV, telefon, A/C, minibar, acces internet, baie cu duş, balcon cu vedere la gradină/mare. Toate camerele sunt pentru nefumători.

Cere o oferta