Hoteluri

Hotel ZANTE IMPERIAL BEACH - 4*

Hotelul este situat pe plajă, la 15 km de Zante Town şi 17 km de aeroport.

Hotel Zara - 4*

Hotelul Zara se afla la 500 de metri de centrul orașului Bansko si la 500 m de telegondola. A fost construit în 2014; are 2 clădiri, cu 5 etaje, 16 camere duble, 50 de studiouri si 22 de apartamente cu un dormitor.

Hotel ZDRAVETS - 4*

Situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, hotelul Zdravets se afla la aproximativ 150 m de plaja Marii Negre.

Hotel Zefir - 3*

Hotelul Zefir se afla la numai 100 de metri de plaja de nisip, în partea de sud a staţiunii Sunny Beach.

Hotel Zentral Center - 4*

Hotelul se află amplasat în partea de sud a insulei Tenerife, în partea centrală a Playa de las Américas la o distanță de 15 km față de aeroportul Reina Sofia și la 700 m față de plajă.

Hotel Zeus - 3*

Hotel Zeus din statiunea Pomorie este localizat la aprozimativ 300 m fata de plaja statiunii, in a doua linie de hoteluri, paralela cu marea. Hotelul Zeus este construit in anul 2006 si renovat integral in anul 2011.

Studio Zisios - 2*

Zisios se află printre măslini, la 5 minute de mers pe jos de Plaja din Vourvourou, în Halkidiki. Acesta oferă studiouri cu aer condiţionat, acces gratuit la Wi-Fi şi un balcon cu vedere la Golful Muntelui Athos. La 8 km se află Ormos Panagias, de unde pornesc vasele de croazieră spre Muntel

Hotel Zlaten Rog - 3*

Hotelul Zlaten Rog se afla la circa 700 m. de plaja din Nisipurile de Aur.