Hotel Lido Star - 3*
Rhodos, Grecia

Servicii incluse in oferta

TARIFUL INCLUDE
• 7 nopți de cazare;
• Bilet avion cursa charter;
• Masa in functie de hotelul ales;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Asistență turistică locala*.
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
Preturile sunt pentru : persoana/sejur
De la Pana la Dubla
2+1
Masa
26.06.2017 03.07.2017 570 € Demipensiune inclusa
03.07.2017 10.07.2017 599 € Demipensiune inclusa
10.07.2017 17.07.2017 599 € Demipensiune inclusa
17.07.2017 24.07.2017 599 € Demipensiune inclusa
24.07.2017 31.07.2017 599 € Demipensiune inclusa
31.07.2017 07.08.2017 599 € Demipensiune inclusa
07.08.2017 14.08.2017 599 € Demipensiune inclusa
14.08.2017 21.08.2017 599 € Demipensiune inclusa
21.08.2017 28.08.2017 599 € Demipensiune inclusa
04.09.2017 11.09.2017 599 € Demipensiune inclusa
11.09.2017 18.09.2017 570 € Demipensiune inclusa
18.09.2017 25.09.2017 570 € Demipensiune inclusa
25.09.2017 02.10.2017 570 € Demipensiune inclusa
Preturile sunt pentru : persoana/sejur

Oferta nu include

TARIFUL NU INCLUDE
• Taxa aeroport 95 €/ pers;
• Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice
• Alte taxe si cheltuieli persoanale
• Programe optionale
REZERVA ACUM

Descriere oferta

ZIUA 1 – Catre Rhodos…
Ȋntalnire la aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru îmbarcare pe cursa charter spre Rhodos. Sosire în Insula Rhodos și transfer la hotel pentru cazare.

ZIUA 2-7 – Va recomandam urmatoarele excursii optionale
Turul insulei Rhodos
Vei străbate insula de la est la vest, trecând prin câteva sate tradiţionale și pe lângă plaje minunate.
Vei vedea Valea Fluturilor şi Kamiros, castelul Monolithos, satul Embona renumit pentru producţia de vinuri (inclusiv o vizită la fabrica de vinuri Emery), dar și livezi de măslini și podgorii. Ȋn timpul care îţi rămâne la dispozitie, te vei putea bucura de plajă în sudul insulei.

Croazieră în insula Symi
O relaxantă croazieră către Insula Symi cu siguranţă te va face să trăiești sentimente hollywoodiene. Mănăstirea Panormitis cu biserica Arhanghelului Mihail, bogată în fresce bizantine va constitui primul popas. De aici, tot cu vaporul, se ajunge în orășelul Yalos. Decupată parcă dintr-o pictură, mica așezare este renumită pentru taverne, dar și pentru magazine.

Seară grecească
Te invităm sa participi la un program artistic tradițional grecesc, unde vei putea savura mancărurile şi băuturile specifice acestei țări şi, mai mult decât atât, vei putea învăţa câţiva pași din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.

Marmaris – O excursie în staţiunea turistică de pe malul turcesc, Marmaris te va încânta prin posibilitatea de a vedea cel mai mare bazar din zona nord-estică a Mediteranei. Bazarul este o adevarată ispită pentru iubitorii de covoare orientale, aur şi produse din piele. După o prezentare de aur și covoare ai timp la dispoziţie să faci cumparaturile plănuite sau plimbări pe frumoasa faleză a orașului Marmaris.
Pașaportul este obligatoriu!

Excursie în Lindos
Turul începe de la hotel spre estul insulei, la aprox. 50 km de orașul Rodos, unde se află localitatea Lindos cu antica acropolă. Este cel mai vechi și mai frumos sit arheologic de pe insulă. Pe drum ai posibilitatea să admiri satele tipice: Afandou, Archangelos, Malona, Masari. Se face o scurtă oprire în Archangelos pentru vizitarea fabricii de ceramică.

Filerimos
La 270 m deasupra nivelului mării se ajunge la Muntele Filerimos, la acropola anticului Ialyssos. Chiar pe vârf se situează Mănăstirea cu hramul Sfanta Fecioară, cu o faimoasă icoană despre care se spune ca a fost pictată de Sfantul Luca.
Se pleaca din Filerimos dupa o pauza pentru a servi o cafea greceasca sau lichiorul traditional "sapte ierburi".

ZIUA 8 - Din nou acasa
In cursul zilei se realizeaza transferul la aeroport, pentru intoarcerea in tara.

OBSERVAțII

CAMERE STANDARD
Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans la înscriere de 30% , 60% pana la expirarea earlybookingului iar restul de plata cu 21 zile inainte de plecare. Rezervările făcute în perioada de first boking/early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se

BINE DE STIUT
Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore înainte de plecare.
Fiecare pasager are dreptul la maxim un bagaje de cală cu o greutate totală de până la 20 kg și un bagaj de mână care nu poate depăși 7 kg. Nu trebuie sa aveți în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranța aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este dată de autoritațile în domeniu din respectiva țară.
Agenția își rezervă dreptul de a reordona programul excursiilor, în anumite situații speciale, cu respectarea în totalitate a serviciilor.
Agenția nu face partaje la cazare.

FORMALITATI
Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.).
În consecinţă, Christian Tour recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, - telefon: 021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii: https://www.politiadefrontiera.ro.
Christian Tour depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii care din cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.
Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, în cazul în care nu este unul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.
Nu sunt obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno însa agenția vă recomandă să le aveți.
CLIMA
Insula se bucură de un climat de tip mediteranean, cu veri însorite și uscate și cu ierni blânde și ploioase. În perioada estivală, temperaturile sunt între 17°c și 29°c.

Suplimente

Supliment Single 290 €

Reduceri

Reducere cazare in camera Dubla cu pat suplimentar/ fiecare persoană 20 €

REZERVA ACUM

Descriere Hotel Lido Star - 3*

Localizare
Hotelul Lido Star Beach este situat pe Plaja Kathara, la doar 100 de metri de centrul plin de viață al orașului Faliraki. Portul și orașul principal al insulei sunt la aproximativ 14 km, iar Aeroportul Internațional din Rodos se găsește la 18 km. Oaspeții au la dispoziție o parcare publică gratuită, într-o locație din apropiere.


Facilitati Hotel Lido Star - 3*

Facilitățile hotelului
Hotelul are o terasă la soare, un bar și camere cu deschidere spre un balcon. Oaspeții beneficiază de acces Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. Snack barul proprietăți oferă băuturi și gustări ușoare. Lido Star Beach se află la 100 de metri de baruri, cafenele și supermarketuri.
Plaja
Hotelul este la 100 m de plaja publică cu nisip şi pietricele. Şezlongurile şi umbreluţele sunt contra cost.

Camere Hotel Lido Star - 3*

Facilitățile camerelor
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și frigider. De asemenea, acestea au baie cu duş şi uscător de păr. Unele oferă vedere la grădină sau la Marea Egee.

REZERVA ACUM
Oferte Similare
 
Poza Hotel Elektra Beach

Hotel Elektra Beach

Grecia, Thassos

Mic Dejun inclus, Fara Transport

de la 240 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Floral

Hotel Floral

Grecia, Creta

Mic Dejun inclus, Avion

de la 299 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Maistrali Apartments

Hotel Maistrali Apartments

Grecia, Creta

Fara Masa, Avion

de la 331 EUR persoana/sejur

Poza Hotel  Modul

Hotel Modul

Grecia, Rhodos

Mic Dejun inclus, Avion

de la 369 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Astir Beach 4

Hotel Astir Beach 4

Grecia, Creta

Demipensiune inclusa, Avion

de la 439 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Evi

Hotel Evi

Grecia, Rhodos

All Inclusive, Avion

de la 460 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Elmi Suites

Hotel Elmi Suites

Grecia, Creta

All Inclusive, Avion

de la 499 EUR persoana/sejur

Poza Hotel  Lido Star

Hotel Lido Star

Grecia, Rhodos

Demipensiune inclusa, Avion

de la 570 EUR persoana/sejur