Hotel Antares - 4*
Sicilia, Italia

Servicii incluse in oferta

-Transport avion Bucuresti – Catania – Bucuresti
- 7 nopţi cazare la hotel de 4*
- Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
-Asistenta turística pentru intreaga perioada
-½ zi excursie optionala inclusa (Riviera Ciclopilor)
Preturile sunt pentru : persoana/sejur
De la Pana la Dubla
2+1
Masa
11.03.2017 18.03.2017 295 € Demipensiune inclusa
26.03.2017 02.04.2017 295 € Demipensiune inclusa
12.04.2017 19.04.2017 295 € Demipensiune inclusa
21.04.2017 28.04.2017 295 € Demipensiune inclusa
28.04.2017 05.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
05.05.2017 12.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
07.05.2017 14.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
10.05.2017 17.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
12.05.2017 19.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
14.05.2017 21.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
17.05.2017 24.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
19.05.2017 26.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
21.05.2017 28.05.2017 295 € Demipensiune inclusa
Preturile sunt pentru : persoana/sejur

Oferta nu include

-Taxele de aeroport 95 euro/persoana
-Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din lunile septembrie, mai si iunie
- Supliment plecare Revelion sau Paste
- Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
- Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
- Mesele de prânz
- Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.
REZERVA ACUM

Descriere oferta

Itinerariu: Palermo – Riviera Ciclopilor – Catania – Taormina – Siracusa – Muntele Etna – Agrigento – Malta – Il Padrino.
Sicilia este un taram aparte, o insula separata de restul Italiei, nu numai de mare, ci si de secole de experiente istorice si culturale. Si totusi, este o parte extrem de importanta a tarii iar scriitorul german Johann Goethe, profund impresionat de frumusetile insulei, spunea „sa vezi Italia fara sa vezi Sicilia este ca si cum nu ai fi vazut Italia deloc, pentru ca Sicilia este cheia intregii tari”.
De-a lungul timpului, acesta insula i-a atras pe cartaginezi, romani, greci, vandali, arabi, normanzi, spanioli si francezi. Invadatorii Siciliei au lasat insulei o extraordinara mostenire: teatrele de la Siracusa si Taormina, impozantele temple de la Agrigento si Sagesta, superbele mozaicuri din Piazza Armenia, stilul arhitectural cu influente maure sau maiestuosul stil arhitectural, mostenire ce se poate vedea cel mai bine la catedralele Monreale si Cefalu. Principalele orase, care sunt si capitale de provincii, sunt Palermo, Catania, Siracusa, Agrigento, Messina, Caltanissetta, Trapani, Enna, Ragusa.
Atracții
Catania:
Catania este al doilea oras ca marime din Sicilia, fiind situat pe coasta de est, la
mica distanta de vulcanul Etna. Aspectul unic al Cataniei se datoreaza in mare
parte pietrei vulcanice, de culoare gri, folosita pentru numeroase edificii publice
si palate. Frmusetea si valoarea artistica si istorica a centrului baroc al Cataniei a
fost recunoscuta prin includerea ei in Patrimoniul UNESCO.
Palermo:
Capitala Siciliei, Palermo este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri. Dar in afara obiectivelor culturale vom gasi si magazine, piete, restaurante si localuri traditionale. In Piata Marina se afla Parcul Garibaldi. Aici, Balcescu are un bust asezat chiar langa cel al prietenului sau Giuseppe Garibaldi. Parcul are o vechime de peste 100 de ani, fiind fondat in 1886, iar statuia lui Balcescu este strajuita de imensi ficusi cu trunchiuri impletite si de palmieri exotici. "Nicolae Balcescu, grande storico e patriota romeno morte a Palermo", scrie pe soclul statuii revolutionarului de la 1848.
Taormina:
Taormina este recunoscuta ca fiind “Perla Marii Mediterane” si este situata pe coasta de est a insulei, deasupra a doua golfuri a caror imagine este desprinsa parca dintr-o carte postala. Statiunea a fost construita pe Muntele Tauro, iar in fundal se vede vulcanul Etna; este o priveliste care iti taie pur si simplu respiratia. Taormina poate fi cel mai bine descrisa ca fiind o combinatie intre munti, mare de azur, stanci dramatice si istorie. Renumitul teatru grec din Taormina este una dintre atractiile turistice importante; de aici puteti admira o frumoasa priveliste a coastei de est. O plimbare pe stradutele inguste ale Taorminei cu magazine chic, cafenele si restaurante este un prilej de incantare.
Nu trebuie sa ratati o plimbare prin gradinile publice din Taormina, pline de verdeata si flori multicolore.
Il Padrino - „Nasul”:
Numele insulei Sicilia duce inevitabil cu gandul la Mafia Siciliana. Mafia s-a nascut la Corleone: un satuc “ratacit” in munti, “ascuns” in spatele orasului Palermo, pamant de agricultori si pastori, cicoare si ricotta. Aici se afla “Olimpul” nasilor, aici este centrul puterii a celebrei Cosa Nostra.
Vulcanul Etna:
„Vulcanul care nu doarme niciodata”, a fost un subiect de mare interes pentru mitologia clasica si credintele populare; s-a incercat explicarea comportamentului vulcanului prin religie, considerandu-se ca zeii uriasi din legendele romane si grecesti controleaza vulcanul.
Excursii gratuite:
Riviera Ciclopilor:
Reprezinta istorie, cultura, natura. Acest loc se afla in Acireale si a fost facut faimos de catre Homer in Odiseea sa. Riviera Ciclopilor ofera un peisaj frumos si pitoresc catre insulele Lachea si Le Corbusier.
Turul Cataniei:
Vom vizita orasul de la poalele Etnei: centrul istoric, Domul si Piata Domului.
Simbolul orasului este Fantana Elefantului, compusa dintr-un elefant sculptat din lava neagra si un obelisc egiptean deasupra. Elefantul apartine epocii romane, iar obeliscul are origine egipteana, realizat din granit. Ambele componente sunt antice si sunt ridicate pe un soclu de marmura alba.
Nu ratati excursiile optionale:
Excursia in Taormina:
Este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Sicilia. Orasul a fost construit pe o panta in trepte, ceea ce face Taormina o atractie unica. Vom vizita renumitul teatru grec. Optional, se poate face o mini croaziera in jurul golfului, pana la Capul Taormina, pentru a vedea grotele din imprejurimi.
Excursie in Siracusa:
Vizitam Siracusa, oras declarat patrimoniu mondial UNESCO. Incepem cu un tur de oras cu vizitarea principalelor atractii: Templul lui Zeus, teatrul grec,Catedrala din Siracusa din Insula Ortigia, atelierul de papirus si Urechea lui Dionis.
Vom incheia ziua cu o plimbare in Insula Ortigia. Nu ratati frumoasele strazi de piatra, cafenelele si restaurantele din Siracusa.
Excursie la Rezervatia Naturala Etna:
O excursie pe muntele Etna este intr-adevar o adevarata aventura, acesta fiind cel mai activ vulcan din Europa. Se viziteaza Refugio Sapienza la 1900 m altitudine. De aici puteti cumpara suveniruri sau sticle de vin sculptate in lava intarita. O parte din traseul pana la 3000 m se face cu telescaunul iar apoi ne continuam ascensiunea pe jos. La aceasta altitudine vom putea merge pe rauri de lava intarita „simtind” sub picioare caldura emanata de vulcan.
Excursie la Palermo:
Pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, se vor vizita: Palazzo dei Normani cu Capela Palatina, Catacombele Capucinilor, Catedrala, Biserica Martorana. Nu putem rata Catacombele Capucinilor unde se pot vedea peste 8000 de fosti locuitori ai orasului Palermo mumificati, unii aproape scheleti, altii pastrati intr-o stare foarte buna. In drum spre Palermo vom vizita Monreale.
Catedrala din Monreale este una dintre cele mai mari si frumoase catedrale. Minunatele mozaicuri, incanta privirea oricarui pelerin care ii calca pragul.
Pe urmele „Nasului”:
Vom ajunge la Savoca, locul in care „Nasul” intalneste familia miresei sale, vom savura briose si cappucino exact in barul in care au fost semnate documentele casatoriei dintre cei doi. Ne vom indrepta spre orasul Forza d'Agro si vom vizita locurile in care s-au filmat scene din filmul „Nasul” urmate de oprire la Biserica La Traiade, biserica in care Corleone mergea sa se roage.
Valea Templelor in Agrigento:
Cea mai renumita atractie este situl arheologic ce contine ramasitele diferitelor temple dorice datand din secolul V I.Ch. Templul Concordia: Ridicat in 430 I.Ch., este cel mai bine pastrat templu doric si unul din cele mai frumoase din punct de vedere al proportiei si armoniei formei. Templul Giunone: are 40 de coloane, din care 16 cu capiteluri. In apropiere sunt altarele de sacrificiu. Templul lui Hercules: Este cel mai vechi templu din Agrigento, construit cu un singur rand de coloane pe toate laturile. Templul lui Zeus: una din cele mai mari cladiri a arhitecturii grecesti, masurand 112/ 56 m, a fost construit in 480 I.Ch. in cinstea lui Zeus, dupa victoria impotriva Cartaginezilor.
Turul Maltei*:
Vizitam Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiectivele: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri (exterior) si Gradinile Barrakka. Catedrala Sf. Ioan este cel mai cunoscut obiectiv turistic maltez si cel mai bun exemplu de stil baroc.
Catedrala adaposteste una din cele mai impresionante si faimoase opere de arta ale Europei: Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul pictat de Caravaggio.
Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei cu catedrala Sf. Paul.

Suplimente

-Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din lunile septembrie, mai si iunie
-Supliment plecare Revelion sau Paste
-Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.
-Supliment obligatoriu pentru Revelion – 130 euro/pers (nu include masa festiva).
-Supliment obligatoriu cina festiva de Revelion – 85 euro/pers.
- Supliment obligatoriu pentru Paste – 70 euro/pers (nu include masa festiva).
- Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.
-Supliment SGL: 130 euro
-Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platesc supliment 50 euro

Reduceri

-Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
- Reducere 5% la pachetul deexcursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
-Reducere a 3-a persoană: 20 euro
-Copil 0 - 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)
- Copil 2 - 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)

REZERVA ACUM

Descriere Hotel Antares - 4*

Complexul hotelier Antares Olimpo-Le Terrazze este situat de-a lungul coastei siciliene, pe un deal cu vedere la Letojanni. Are o pozitie cu o vedere panoramica uimitoare asupra Golfului Taormina.

Facilitati Hotel Antares - 4*

Hotelul Antares este un loc bun pentru a explora Sicilia, dar si un loc relaxant, de odihna. Acesta va ofera:

- parcare,
- seif,
- restaurant,
- bar,
- lift,
- camera pentru bagaje,
- aer conditionat,
- doua piscine,
- acces la internet,
- centru de inchiriat masini si biciclete,
- schimb valutar,
- spalatorie.

Camere Hotel Antares - 4*

Hotelul dispune de 136 camere modern mobilate care va garanteaza un sejur confortabil. Toate camerele au facilitati precum:
baie cu dus sau cada,
uscator de par,
telefon,
TV,
minibar,
seif,
filtru de cafea si ceai.

REZERVA ACUM
Oferte Similare
 
Poza Hotel Antares

Hotel Antares

Italia, Sicilia

Demipensiune inclusa, Avion

de la 295 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Hotel Terme Pellegrini

Hotel Hotel Terme Pellegrini

Italia, Toscana

Demipensiune inclusa, Avion

de la 295 EUR persoana/sejur

Poza Hotel La Canonica

Hotel La Canonica

Italia, Napoli

Demipensiune inclusa, Avion

de la 295 EUR persoana/sejur