Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park - 2*
Gran Canaria, Spania

Servicii incluse in oferta

• 7 nopți de cazare;
• Bilet avion cursa charter;
• Masa in functie de hotelul ales;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Asistență turistică locala*.
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea,insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
Preturile sunt pentru : persoana/sejur
De la Pana la Apartament
2+1
Masa
21.06.2017 28.06.2017 699 € Demipensiune inclusa
28.06.2017 05.07.2017 699 € Demipensiune inclusa
05.07.2017 12.07.2017 749 € Demipensiune inclusa
12.07.2017 19.07.2017 749 € Demipensiune inclusa
19.07.2017 26.07.2017 836 € Demipensiune inclusa
26.07.2017 02.08.2017 861 € Demipensiune inclusa
02.08.2017 09.08.2017 861 € Demipensiune inclusa
09.08.2017 16.08.2017 861 € Demipensiune inclusa
16.08.2017 23.08.2017 861 € Demipensiune inclusa
23.08.2017 30.08.2017 861 € Demipensiune inclusa
30.08.2017 06.09.2017 861 € Demipensiune inclusa
06.09.2017 13.09.2017 836 € Demipensiune inclusa
13.09.2017 20.09.2017 749 € Demipensiune inclusa
20.09.2017 27.09.2017 749 € Demipensiune inclusa
Preturile sunt pentru : persoana/sejur

Oferta nu include

• Taxa aeroport 125 €/ pers;
• Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice
• Alte taxe si cheltuieli persoanale
• Programe optionale
REZERVA ACUM

Descriere oferta

 ZIUA 1 – Catre Gran Canaria…
Ȋntalnire la aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru îmbarcare pe cursa charter spre Gran Canaria. Sosire în Insula Gran Canaria și transfer la hotel pentru cazare.
 ZIUA 2-7 – Va recomandam urmatoarele excursii optionale
 Las Palmas de Gran Canaria (capitala) Turul orasului Las Palmas de Gran Canaria incepe cu o vizita in centrul istoric al orasului, cunoscut si sub numele Vegueta, locul primelor asezaminte si unde orasul Las Palmas a fost fondat in 1478. Vom vizita si Casa Colon, casa unde Columb a locuit inainte de a-si continua calatoria catre America, Schitul Sf. Antoniu, construit pe locul unde Columb s-a rugat impreuna cu echipajul sau, inainte sa plece catre „Indiile de Vest’’(America), Catedrala Sfanta Ana (1503), care a fost construita din piatra vulcanica, portul, Piata Sfanta Catalina- acolo unde in fiecare an se tine faimosul Carnaval.
Timp liber pentru cumparaturi pe stradutele comerciale ale capitalei.
 Turul Insulei Prima oprire este in Arucas, unde vom vizita doua obiective importante: impresionanta Biserica Neogotica a Sfantului Juan Bautista, construita in decursul secolului XX si fabrica de rom Arehucas, unde veti afla cum se fabrica romul. Fabricarea romului in Insulele Canare este o traditie, romul fiind inventat aici in sec XVI.Cea de-a doua oprire este in Teror, un oras traditional cu o puternica valoare istorica. Vom vizita faimoasa basilica „Virgen del Pino”-(Sfanta care patroneaza Gran Canaria si pe care localnicii o divinizeaza) si vom patrunde pe stradutele orasului care ne invita sa ne pierdem printre fostele case coloniale impodobite cu gradini si balcoane tipice canariene, majoritatea construite din lemn de pin. Ne vom continua calatoria catre munte, unde veti intelege de ce Gran Canaria este cunoscuta, drept un continent in miniature - datorita diversitatii climatului si a vegetatiei care se gaseste pe insula. Oprire pentru pranz. Turul continua catre Cruz de Tejeda, unde ne vom opri la punctul de belvedere Becerra (1550 m altitudine), de aici se poate admira superba priveliste a Stancii Monolit Roque Nublo, Bentayga si Stanca Preacher - simbolurile Gran Canariei. Excursia continua catre San Bartolome de Tirajana. Veti avea inca o data posibilitatea sa observati schimbarea graduala a vegetatiei, coborand catre insulei. Ultima oprire se va face in punctul de belvedere “Degollada de la Yegua” de unde se poate vedea toata coasta de sud a insulei.
 Cueva Pintada/ Pestera Pictata
Muzeul și Parcul Arheologic Cueva Pintada își propune să asigure conservarea si cercetarea unuia dintre site-urile unice de pe insula Gran Canaria. Modelul de prezentare al muzeului dorește ca publicul să se apropie și să înțeleagă una dintre cele mai interesante momente din istoria insulei, asigurându-se că vizita este o experiență interesantă. Vizitatorii pot opta pentru tur cu ghizi experți, care le oferă vizite personalizate în patru limbi (castiliana, germană, engleză și franceză). Muzeul Cueva Pintada poarta numele de la cele mai spectaculoase picturi pe rocă (Cueva Pintada se traduce pestera pictata). Acestea sunt simboluri tipice și figuri geometrice, care reprezintă cultura zonei și care pot fi observate datorită unei lucrări atente și datorita conservarii. Picturile sunt o importantă moștenire a locuitorilor. Peștera principală este artificială fiind realizata în piatră, cu pereți decorați cu frize de motive geometrice.
 Din Gran Canaria catre Tenerife
Ferry boat-ul rapid pleaca din portul Agaete (Nord) catre Tenerife la ora 8 de dimineata. Veti calatori la bordul unui modern catamaran cu capacitate de 800 de pasageri, cu o durata de aproximativ 70 de minute pe o distanta 65 de km. Vizita in Tenerife: in Santa Cruz de Tenerife, vom trece cu autocarul pe langa faimosul Calatraba Auditorium, Piata Spaniei si Laguna, prima capitala a insulei. Calatoria ne conduce catre La Esperanza si apoi catre Parcul National Teide. Prima oprire importanta va fi in punctul de Belvedere „Prajitura”. Prajitura este o combinatie de straturi a depunerii lavei din diferite eruptii ale vulcanului. In jurul orei 14.00 puteti savura pranzul intr-un restaurant traditional canarian. In ultima oprire din excursia in Tenerife, descoperiti Puerto de la Cruz, cea mai importanta localitate din nordul insulei. Merita vazut si Lago Martianez care a fost construit de catre faimosul artisit Canarian Cesar Manrique in 1977, declarat in prezent un mare punct de interes in Puerto de la Cruz. Retur la hotel ora 20.00.
 ZIUA 8 – Din nou acasa
În cursul zilei se realizează transferul la aeroport, pentru întoarcerea în ţară.
Gran Canaria este cea mai diversificată insulă din întregul arhipelag si a treia ca mărime (după Tenerife și Fuerteventura). Are o formă aproape circulară, cu diametrul de circa 50 km. Lungimea totală a plajelor este de aproximativ 136 km. Capitala insulei este orașul Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas este centrul turismului canarian, un oraș cosmopolit și unul dintre cele mai mari porturi ale Spaniei. Stilul arhitectural al orașului, cu străduțe întortochiate, balcoane sculptate în lemn, palate în stil renascentist sau baroc, încântă ochii vizitatorilor.
Gran Canaria va poate duce simultan pe 3 continente diferite, Dunas de Maspalomas- dunele de nisip, vă amintesc de Africa desi se afla la o distanta de 150 de km; canioanele adânci ar putea să vă aminteasca de America, iar bazinul hidrografic bogat si interiorul muntos va poate duce cu gandul la Europa continentală.

Capitala insulei este Las Palmas de Gran Canaria, principalul oraş al insulei este Las Palmas, situat în Nord. Are clădiri moderne, centre comerciale şi iese în evidenţă printr-o viaţă tumultuoasă, de zi şi de noapte. În inima oraşului se găseşte îndrăgita plajă Las Canteras. Oraşul este de asemenea, cunoscut datorită carnavalului anual, care se organizează aici. Dacă doriţi să vă îndepărtaţi de tumultul marelui oraş, mergeţi la Ciudad Jardin, oraş grădină, plin de verdeaţă, unde puteţi admira multe case frumoase. Copiilor şi iubitorilor de atracţii nautice le recomandăm să viziteze cel mai mare aquapark din insule – Aquasur. Îndrăgite sunt de asemenea, distracţiile diverse din parcul Holiday World. În Palmitos Parque, care se află la circa 10 km de Maspalomas, veţi vedea multe specii de păsări multicolore provenind din diverse locuri ale lumii.

Cele mai bune plaje din Gran Canaria
Printre cele mai îndrăgite plaje, care se găsesc pe insulă în număr de circa 160, se numără Maspalomas şi Playa del Ingles. Aceste plaje nisipoase, lungi de câţiva kilometrii, sunt străjuite de hoteluri, restaurante şi cluburi. Nisipul cel mai închis la culoare se găseşte pe plaja San Augustin, iar iubitorii sporturilor nautice vor îndrăgi plaja Puerto Rico.

PLECARI
• In fiecare miercuri incepand cu 21.06.2017
PLECARI DIN
• Bucuresti
• Avans la inscriere
• Minim 30% - vezi conditii fiecare hotel
Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore înainte de plecare.
Fiecare pasager are dreptul la maxim un bagaj de cală cu o greutate totală de până la 20 kg și un bagaj de mână care nu poate depăși 7 kg. Nu trebuie sa aveți în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranța aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este dată de autoritațile în domeniu din respectiva țară.
Hotelurile menționate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.
Agenția își rezervă dreptul de a reordona programul excursiilor, în anumite situații speciale, cu respectarea în totalitate a serviciilor.
Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.).
În consecinţă, Christian Tour recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, - telefon: 021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii: https://www.politiadefrontiera.ro.
Christian Tour depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii care din cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.
Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, în cazul în care nu este unul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.
Nu sunt obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno însa agenția vă recomandă să le aveți.
UTIL SI PRACTIC
Insula Gran Canaria reprezinta o imbinare armonioasa de mare, soare si istorie toate scaldate in unica lumina mediteraneeana.
Moneda nationala este euro iar majoritatea bancilor, restaurantelor, hotelurilor si magazinelor accepta carti de credit (American Express, Master Card, Visa);
Ora este -1 fata de cea a Romaniei.
Majoritatea locuitorilor de pe insula vorbesc engleza, germana sau alte limbi straine in magazine, restaurante si hoteluri.

ORAR DE ZBOR
Bucuresti / Compania Blue Air:
OTP – LPA : 08 :00 – 12 :15
LPA – OTP : 13 :00 – 20 :40

ORARUL POATE SUFERI MODIFICARI!

Suplimente

Supliment mic-dejun : 9 €/persoana/zi
Supliment demipensiune: 17 €/persoana/zi
Supliment single: 240 €

Reduceri

Reducere cazare in camera dublă cu pat suplimentar/ fiecare persoană:15 €
Reducere un copil 7-12.99 ani cazare în cameră dublăcu pat suplimentar: 70 €
Un copil 0-1.99 ani plateste 65 euro (o parte din taxa de aeroport);
Un copil 2-6.99 ani plătește 310 € transportul + taxe aeroport.
**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

REZERVA ACUM

Descriere Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park - 2*

La 900 m de plaja de San Agustín. În apropierea lui exista supermarketuri (Supermercado Spar Solycan, Nederlandse Supermarkt) și restaurante (La Tasquita Galleg, Hotel Sol Barbacan).

Facilitati Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park - 2*

În incinta hotelului există un restaurant (à la carte), snack-bar, terasă cu piscină deschisă tot anul, amenajată cu șezlonguri și umbrele de soare, bar la piscină, sauna, biliard (contra cost), tenis de masă, internet wireless (contra cost), echipament de joacă pentru exterior.

Camere Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park - 2*

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, balcon sau terasa de unde se poate admira vederea impresionantă la piscină sau la grădini, baie proprie, uscator de par, mini-frigider, chicinetă, seif (contra cost), telefon, TV, internet wireless (contra cost).

REZERVA ACUM
Oferte Similare
 
Poza Hotel Holiday World Resort

Hotel Holiday World Resort

Spania, Costa del Sol

Demipensiune inclusa, Avion

de la 395 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Exe Dome Las Tablas

Hotel Exe Dome Las Tablas

Spania, Madrid

Demipensiune inclusa, Avion

de la 395 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Turquesa Playa Gran

Hotel Turquesa Playa Gran

Spania, Tenerife

Pensiune Completa inclusa, Avion

de la 515 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Concordia Playa

Hotel Concordia Playa

Spania, Tenerife

Demipensiune inclusa, Avion

de la 595 EUR persoana/sejur

Poza Hotel HSM Reina del Mar

Hotel HSM Reina del Mar

Spania, Mallorca

Demipensiune inclusa, Avion

de la 644 EUR persoana/sejur

Poza Hotel HSM Son Veri

Hotel HSM Son Veri

Spania, Mallorca

Demipensiune inclusa, Avion

de la 696 EUR persoana/sejur

Poza Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park

Apart-Hotel Apartaments Tisalaya Park

Spania, Gran Canaria

Demipensiune inclusa, Avion

de la 699 EUR persoana/sejur

Poza Hotel Ola Tomir

Hotel Ola Tomir

Spania, Mallorca

Demipensiune inclusa, Avion

de la 731 EUR persoana/sejur